torsdag 24. februar 2011

Himmelske kaskader av varmt vann

I de varme kildene i La Fortuna holder vannet fra 43-nærmere 60 grader.
Reisen nærmer seg definitivt slutten. Så da vi skulle rådslå rundt hva vi skulle gjøre siste dagen før vi setter oss på bussen inn til San José igjen, falt ikke valget på rafting slik jeg opprinnelig hadde planlagt, men bading i varme kilder. Det var faktisk ingen dum idé. Ved Baldi Spa and Resort hadde de laget et tyvetalls ulike bassenger, alle rikt dekotert med planter og blomter i flotte farger. Og siden det er lavsesong nå, hadde vi de fleste av dem for oss selv. Stedet ligger ved foten av vulkan Arenal, men denne dagen hadde skyene lagt seg rundt toppen, og med spredte byger av duskregn så vi ikke noe til den. Marie og jeg slikket sol vel vitende om at det kommer til å bli lenge til neste gang, mens jentene stort sett var uti vannet.


Julie tåler 43 grader varmt vann veldig godt.

Vi ble der fra klokka ti om formiddagen og helt til nærmere seks på kvelden, etter at det hadde begynt å skumre. Helt på slutten fant Trulte, Julie og Tuva enda en rad med kilder høyere opp i terrenget, hvor vannet holdt bortimot 60 grader. Det var bare Trulte som orket den temperaturen.

Tuva ved den lokale floraen.

Kvelden ble avsluttet med musserende Undurraga på terrassen på hotellet, etterfulgt av et enkelt måltid på en soda (taverna) rett rundt hjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar